В Тернополі сергій Надал привітав учнів школи №17 з нагоди свята останнього дзвоника

В Тернополі сергій Надал привітав учнів школи №17 з нагоди свята останнього дзвоника

01.06.24 08:21 0 105
31 травня, у Тернополі завершується навчальний рік 2023/2024, а в школах проходять урочисті лінійки та святкові заходи. Більшість учнів йдуть на літні канікули, а для декого шкільний дзвінок лунає востаннє.

До урочистого відзначення свята останнього дзвоника у Тернопільській спеціалізованій школі №17 з поглибленим вивченням іноземних мов долучився і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Вітаю усіх із завершенням навчального року та початком літніх канікул. Дякуємо нашим Збройним силам України, які захищають країну та дають нам можливість проводити такі заходи для наших школярів. Вітання вам, випускники, адже попереду вас чекаю нове, цікаве та доросле життя. Бажаю на відмінно скласти тести з НМТ та бути успішними. Адже з вами будуть успішними і наша країна, і місто, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Пишаємось нашими школярами, адже ви маєте чудові знання, здобутки в освіті. Пишаємось вами, бо вже в такому юному віці ви допомагаєте нашим захисникам, збираєте кошти, проводити ярмарки, передаєте продукти і інші необхідні речі для військових. Цим ви наближаєте нашу перемогу. Дякуємо вам, шановні вчителі за вашу професійність та турботу. Ви чудово впорались зі своєю роботою під час пандемії і продовжували в час війни навчати дітей. Тож якнайшвидшої перемоги нам усім та миру в Україні. Слава Україні! Героям Слава!».

Під час урочистостей міський голова також вручив нагороди, зокрема, наручні годинники дітям загиблого воїна, які навчаються у цьому навчальному закладі.

Більше фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: СБУ підозрює чиновника ...
Наступна новина: ОВА: кількість загиблих ...

КОМЕНТАРІ