Харків: кількість загиблих через удар РФ зросла до 7,ще 2 людей можуть бути під завалами – ОВА

Харків: кількість загиблих через удар РФ зросла до 7,ще 2 людей можуть бути під завалами – ОВА

04.06.24 12:00 0 59
Кількість загиблих внаслідок удару по Харкову напередодні зросла, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов вранці 1 червня.

«До 7 збільшилася кількість загиблих внаслідок ударів по Новобаварському району Харкова, серед них четверо чоловіків і троє жінок», – повідомив він.

Синєгубов додав, що пошукові роботи тривають, під завалами можуть перебувати ще двоє жінок.

Читайте також: Через обстріли РФ Харківщини поранені троє чоловіків, серед них волонтер із Швейцарії – прокуратура

Російські війська вночі 31 травня завдали удари по Новобаварському району Харкова. За даними МВС, одна з ракет поцілила у п'ятиповерховий житловий будинок, там були повністю зруйновані конструкції з 3-го по 5-й поверхи одного з його під'їздів, сталася пожежа. Напередодні знайшли шостого загиблого.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема Харків і область. На тлі російського наступу на півночі Харківщини президент України Володимир Зеленський заявив, що для захисту Харкова від російських атак потрібні кілька додаткових систем протиповітряної оборони Patriot.

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних. ФОТОГАЛЕРЕЯ: Атака Харкова: місцеві оговтуються після росіи?ських обстрілів (фотогалерея)

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль передав два ...
Наступна новина: На вул. Київській,6 у ...

КОМЕНТАРІ