В Тернополі міський голова Сергій Надал передав для захисників Сил спеціальних операцій ще 18 квадрокоптерів

В Тернополі міський голова Сергій Надал передав для захисників Сил спеціальних операцій ще 18 квадрокоптерів

04.06.24 12:56 0 75
3 червня Тернопільська міська рада спрямувала ще партію сучасних безпілотних літальних апаратів для спецпризначенців Сил спеціальних операцій ЗСУ, які виконують бойові завдання на лінії фронту.

«Продовжуємо допомагати нашим Збройним силам, нашим мужнім захисникам та захисницям. Незважаючи на складані часи для міста та бюджету громади, щотижня проводиться придбання і передача квадрокоптерів, техніки й іншого необхідного обладнання для військових, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Цього разу передаємо 18 «бойових» пташок, які полетять на передову. Сподіваємось, ця техніка допоможе більш ефективно нищити ворога та зберегти життя захисників. Дякуємо усім платникам податків, які продовжують працювати, сплачувати податки до бюджету. Дякуємо волонтерам, які доставляють цю техніку у «гарячі» точки».

Враховуючи звернення військових спрямовано ще 18 квадроктерів FPV в комплекті на загальну вартість 1 964 400 грн. Ці безпілотники придбали в рамках програми Тернопільської громади «Обороноздатність» на 2024 рік. Зокрема, передано: п’ять квадрокоптерів DJI Mavic 3T та 13 квадрокоптерів DJI Mavic 3.

Додамо, переглянути усю допомогу, яку Тернопільська міська рада надає Збройним силам України, можна у Реєстрі переданої допомоги у розділі «Е-сервіси».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ