Звернення міського голови Тернополя з нагоди дня вшанування пам'яті дітей,які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України

Звернення міського голови Тернополя з нагоди дня вшанування пам'яті дітей,які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України

04.06.24 11:10 0 38
Шановна громадо! Друзі!

День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок московського вторгнення. Українці моляться за душі невинно загиблих дітей.

Станом на початок червня 2024 року 545 дитини загинули та майже 1311 отримали поранення. Це страшні цифри, за кожної з них стоїть трагедія родини, знівечені долі батьків.

Ніколи не пробачимо. Бо вони діють як терористи.

Лише Збройні сили України, наші Герої-захисники зможуть очистити нашу святу землю від загарбників та вбивць. Тому підтримуємо військових, допомагаємо армії. Так ми вносимо свій внесок у захист наших дітей.

Запрошую всіх тернополян та гостей нашого міста об 11:00 год на Майдан Волі, де відбудеться Всеукраїнська акція «Голоси дітей». Прийдіть та прив’яжіть на дерево дзвіночок, який символізує голоси вбитих маленьких українців. Пам’ять кожної безневинної дитини – жертви агресії буде вшановано в Україні.

Тож попросимо Господа, щоб допоміг Україні та цивілізованому світу знищити криваву кремлівську диктатуру, щоб більше ніколи не гинули діти. Щоб ми більше ніколи не бачили дитячі сльози та дитячу біль.

Вічна пам’ять та Царство Небесне для загиблих ангелят!

Українці помстяться за кожне знищене дитяче життя, за кожну ранку, за кожну дитячу сльозинку!

Слава Україні!

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Генштаб: на фронті ...
Наступна новина: Працівники КП ...

КОМЕНТАРІ