Від початку доби сталося майже 40 боєзіткнень,триває бій у районі Вовчанська – Генштаб

Від початку доби сталося майже 40 боєзіткнень,триває бій у районі Вовчанська – Генштаб

06.06.24 12:38 0 72
Напередодні на фронті сталося 110 бойових зіткнень, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил у зведенні вранці 5 червня.

«Вже відбулося 38 бойових зіткнень. Окупанти здійснили два авіаудари із застосуванням шести КАБів, 550 обстрілів позицій наших військ. Також ворог задіяв для ударів 19 дронів-камікадзе. На Харківському напрямку від початку доби триває бій в районі Вовчанська. Ситуація контрольована. Наші захисники продовжують заходи щодо посилення переднього краю оборони», – йдеться в зведенні.

Сили оборони відбили одну російську атаку в Серебрянському лісі на Лиманському напрямку, також там і біля Невського лісництва тривають бойові дії.

Бойові зіткнення тривають біля села Виїмка (Сіверський напрямок), поблизу Андріївки та Кліщіївки (Краматорський напрямок).

«На Торецькому напрямку окупанти безуспішно намагаються наблизитися до наших позицій у районі Білої Гори. Триває бій. На Покровському напрямку противник здійснює спроби просунутись в районах Новоолександрівки, Новоселівки Першої та Сокола. Одну атаку відбито, іще п'ять – тривають. Ситуація контрольована», – йдеться в зведенні. ФОТОГАЛЕРЕЯ: Вовчанськ з дрону показали військові

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ