Рівнянина підозрюють у підпалі будинку

Рівнянина підозрюють у підпалі будинку

11.06.24 13:41 0 70
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури жителю обласного центру повідомлено про підозру в умисному знищенні та пошкодженні чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що 57-річний чоловік, після чергового конфлікту зі своєю дружиною, вирішив їй помститись і підпалити частину будинку по вулиці Дорошенка в Рівному, де і проживало подружжя. Він, зокрема, напхав у металеву банку поролону, облив його клеєм та підпалив спершу бляшанку, а потім і стіни будинку. А сам зайшов всередину житла, звідки його пізніше вивели рятувальники. У результаті пожежі пошкодження отримали ще й 2 сусідні квартири, а також вікна у багатоповерхівці поряд.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі Рівненським міським судом розглядається клопотання прокурора про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Тривають необхідні слідчі дії, вирішується питання призначення експертиз, в тому числі і психолого-психіатричної.

Досудове розслідування здійснюють працівники Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як вибрати запальничку?
Наступна новина: Китайские лечебные ...

КОМЕНТАРІ