В Тернополі у поліклінічному відділенні лікарні швидкої допомоги на вул. Руська,47 можна пройти профілактичний медичний огляд

В Тернополі у поліклінічному відділенні лікарні швидкої допомоги на вул. Руська,47 можна пройти профілактичний медичний огляд

18.06.24 08:51 0 185
У Тернополі на базі КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» функціонує кластерна багатопрофільна лікарня. Нове об'єднання, яке включає КНП «Міська комунальна лікарня №3» та КНП «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр», дозволяє надавати у цьому закладі широкий спектр медичних послуг на високому рівні.

Так, у поліклінічному відділенні лікарні швидкої допомоги, що на вул. Руська, 47, можна пройти профілактичний медичний огляд

Серед переваг проходження огляду у закладі:

* Зручність в одному місці! Вам не доведеться бігати по різних закладах. У нас ви пройдете всі необхідні обстеження та отримаєте довідку за результатами.

* Комфортне розташування у центрі міста.

* Висока кваліфікація лікарів. Огляди проводять досвідчені фахівці, які використовують найсучасніші методи та обладнання для ретельної діагностики.

* Раннє виявлення захворювань. Профілактичні огляди дають можливість виявити хвороби на ранніх стадіях, коли їх легше пролікувати.

* Широкий спектр послуг. Окрім оформлення довідок, наші лікарі проводять УЗД, ендоскопію, а також урологічні, офтальмологічні, неврологічні, хірургічні, гінекологічні, ЛОР та дерматологічні обстеження.

* Ретельність та якість. Усі документи оформлюються згідно з вимогами та правилами Міністерства охорони здоров'я України.

У медичному закладі можна отримати такі довідки:

* Форма 083/0 (для керування транспортом).

* Форма 127/0 (для отримання дозволу на зброю).

* ОМК-1 (санітарна книжка для працівників сфери обслуговування).

* Форма 086/0 (для абітурієнтів та працівників інших організацій).

* Огляди за наказом 246 (для робіт зі шкідливими умовами).

* Довідки про відсутність протипоказань для басейну.

* Огляди за наказом 240 (для залізничників).

* Передрейсові огляди та багато іншого!

Також лікарня надає послуги з виїзду медичної комісії на підприємства та проводить психофізіологічну експертизу.

Графік роботи: обстеження проводяться з 8:00 по 16:00 год у зручний для вас час.

Турбота про здоров'я – запорука довгого та щасливого життя! А профілактичні огляди – це чудова можливість зберегти здоров'я та піклуватися про себе та своїх близьких.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопіль: 8 нагород ...

КОМЕНТАРІ