Очільник МВС вважає,що у розслідуванні про бізнес родини Вигівського «все не так однозначно»

Очільник МВС вважає,що у розслідуванні про бізнес родини Вигівського «все не так однозначно»

21.06.24 14:48 0 46
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що з'ясувати походження статків тещі і сестри глави Національної поліції Івана Вигівського мають антикорупційні органи, а допоки цього не сталося Клименко не має наміру відсторонювати Вигівського від посади. Про це міністр сказав в інтерв'ю Радіо Свобода.

На думку Клименка, у справі Вигівського «все не так однозначно». Міністр також повідомив, що жодних внутрішніх розслідувань щодо Вигівського та статків його родини в МВС не проводять

«Дивіться, якщо є звинувачення на адресу когось, його треба довести. Доводити у нас мають відповідні органи, які для цього і створені, для того, щоб по вищим керівникам проводити розслідування. Давайте їм дамо можливість це зробити. Дивіться, я ж не суддя. Політичне рішення я завжди можу ухвалити, якщо в мене є на руках відповідні факти і відповідні докази. Поки цих доказів немає, я не можу цього зробити», — сказав він.

В інтерв'ю Радіо Свобода очільник МВС Клименко заявив, що він не знайомий з родиною глави Нацполу. За словами міністра, до Вигівського, за час його службив у лавах МВС, питань не виникало. Клименко також сказав, що він задоволений робою Національної поліції, яку наразі очолює Вигівський.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: Ексголові СБУ в Криму ...

КОМЕНТАРІ