Російські війська активізувалися на Торецькому напрямку – Генштаб ЗСУ

Російські війська активізувалися на Торецькому напрямку – Генштаб ЗСУ

21.06.24 15:02 0 46
Від початку доби на фронті відбулося 86 бойових зіткнень, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України увечері 18 червня. Також після «тривалого затишшя» російська армія активізувалася на Торецькому напрямку.

«На Торецькому напрямку російські окупанти активізувалися та почали одразу п'ять штурмових дій – у районах населених пунктів Нью-Йорк, Північне і Південне. Сили оборони України контролюють ситуацію та дають відсіч агресору», – йдеться в зведенні.

Водночас найбільша активність російських військ зберігається на Покровському напрямку – із 26 бойових зіткнень на 19 годину тривають 12, у тому числі поблизу Новоолександрівки, Євгенівки, Новоселівки Першої та Сокола.

Читайте також: ОГП: на Донеччині війська РФ обезголовили українського захисника, правоохоронці почали розслідування

У районі Вовчанська тривають два бої, ще два штурми Сили оборони відбивають поблизу Синьківки та Берестового на Куп'янському напрямку.

«На Лиманському напрямку відбувається ще одне боєзіткнення поблизу Тернів, а загальне число ворожих штурмових дій зросло до 11. На Сіверському напрямку ворог вдавався до штурмових дій 14 разів. Триває бій з російськими загарбниками поблизу населеного пункту Спірне», – повідомляє командування.

Крім того, російські війська продовжують спроби покращити положення в мікрорайоні Новий міста Часів Яр, бій триває.

Армія РФ чотири рази атакувала позиції біля Красногорівки, два бої тривають. Ще одну атаку ЗСУ відбивають на Времівському напрямку поблизу Урожайного, додає Генштаб.

Читайте також: Росія наростила ударний кулак на Харківщині: кине на Борову?

Росія наростила ударний кулак для наступу на Борову Харківської області, заявив проєкт DeepState 18 червня.

За даними аналітиків, на ділянці фронту від Райгородки до Нововодяного агресор зібрав до 10 тисяч особового складу та близько 450 одиниць військової техніки, серед яких – 200 артсистем. Проєкт вважає, що мета Росії очевидна – спробувати повторити минулорічний наступ на Борову.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще один тернопільський ...
Наступна новина: У Міненерго назвали строки ...

КОМЕНТАРІ