«Путін має бути зупинений» – легенда року Род Стюарт підтримав Україну,попри вигуки невдоволення в Лейпцигу

«Путін має бути зупинений» – легенда року Род Стюарт підтримав Україну,попри вигуки невдоволення в Лейпцигу

21.06.24 13:00 0 45
Британська рок-зірка Род Cтюарт 17 червня захистив свою позицію щодо підтримки України, повідомляє британська інформаційна агенція PA.

«Я підтримував український народ протягом усієї цієї війни. Починаючи з того, що допомагав доставляти продукти в країну, і закінчуючи орендою будинку у Великій Британії для української сім'ї, а також найманням двох українців у склад свого гастрольного гурту. Так, я підтримую Зеленського і народ України, і я буду продовжувати це робити. Путін має бути зупинений», – сказав легендарний співак.

79-річний музикант озвучив свої думки після того, як 14 червня на концерті в німецькому Лейпцигу частина публіки вигуками, криком та свистом відреагувала на появу на екрані зображення прапора України та президента Володимира Зеленського.

Майже вся Східна Німеччина, включно із землею Саксонія, до якої входить Лейпциг, на останніх виборах підтримала праворадикальну політичну партію «Альтернатива для Німеччини». У Саксонії також фіксувалися випадки насильства та нападів неонацистів на мігрантів. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кумир мільйонів, який прославляє армію агресора: чи доречний концерт Тілля Ліндеманна у Києві?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ