17 років за ґратами проведе житель Рівненського району за жорстоке вбивство односельця

17 років за ґратами проведе житель Рівненського району за жорстоке вбивство односельця

23.06.24 09:31 0 151
Прокурори Рівненської окружної прокуратури в суді довели вину жителя села Заріцьк, Рівненського району, в умисному вбивстві товариша з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України).

Вироком суду за це вбивство йому призначено покарання у вигляді 15 років позбавлення волі, але шляхом приєднання невідбутої частини за попереднім рішенням суду, ухвалено остаточне покарання у вигляді 17 років ув'язнення.

Прокурори довели, що на початку березня минулого року, під час спільного застілля вдома в обвинуваченого між чоловіками виник конфлікт. У ході сварки власник помешкання, який на той час перебував на іспитовому терміні за злочини проти життя та здоров'я, наніс гостю більше 50-ти ударів молотком по голові. Від отриманих травм 46-річний потерпілий помер на місці події, а зловмисник витягнув тіло на вулицю, заховав у ямі на території господарства та закидав його землею і гілками.

Зниклого чоловіка почав шукати син з другом. Вони і повідомили до поліції про ймовірне вбивство.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою, свою вину визнає лише частково.

Рішення ще не набрало законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Удар Росії по Харкову: ...
Наступна новина: У Рівненській області суд ...

КОМЕНТАРІ