Ребров про поразку України 0:3 від Румунії: «Всі гравці розуміють помилки,ми зробили роботу»

Ребров про поразку України 0:3 від Румунії: «Всі гравці розуміють помилки,ми зробили роботу»

28.06.24 18:40 0 137

Тренер Сергій Ребров розповів про готовність України до матчів турніру Європи.

Нагадаємо, що збірній України для гарантованого виходу із групи потрібно було перемагати команду Бельгії. Зазначимо, що букмекери були твердо впевнені, що Румунія та Словаччина спробують викинути когось із пари Україна – Бельгія, розписавши нічию у заключний ігровий день. Зробити перегляд матчів Євро цікавішим можна уклавши парі на фаворита гри. Щоб ставка була прибутковішою, слід дізнатись, які букмекери пропонують актуальні бонуси за посиланням https://www.vse-pro-sport.com.ua/bonusy-bukmekerov.

За словами головного тренера збірної України, якщо вірити у тренера та у команду – дуже важливі власні висновки, а не журналістів. Бо журналісти не бачать тренувального процесу, які були цілі у грі, вважає Ребров. Тож тренер впевнений, що його команда зробила роботу після гри. Усі гравці розуміють помилки, додав Ребров. Також всі розуміють, що українська збірна повинна виходити зі значно більшим настроєм, бажанням, духом команди – це справді важливо, сказав головний тренер збірної України

Головний тренер збірної України Сергій Ребров категорично не погодився із твердженням, що команда грала на утримання переможного рахунку у матчі зі Словаччиною у другому турі чемпіонату Європи-2024. Наставник «синьо-жовтих» зазначив, що його підопічним важливо було здобути три очки, а не думати про різницю м'ячів.

Про це Ребров заявив на прес-конференції перед поєдинком проти Бельгії, повідомляє сайт Української асоціації футболу (УАФ). 50-річний фахівець додав, що психологічно футболістам необхідно було закрити поразку від Румунії у стартовій грі чемпіонату.


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Переваги професійної ...
Наступна новина: Довбик про Україну на Євро: ...

КОМЕНТАРІ