Довбик про Україну на Євро: «Було багато розмов,що це найкраща збірна України в історії»

Довбик про Україну на Євро: «Було багато розмов,що це найкраща збірна України в історії»

28.06.24 18:41 0 139

Артем Довбик висловився про очікування від збірної України на Євро-2024.

Слід додати, що після останнього матчу з Бельгією, збірна України посідає останнє місце в групі і з великою ймовірністю покине чемпіонат Євро-2024 на груповому етапі. Проте ще є шанс, що інші матчі в групі можуть принести Україні третє місце. Дізнаватись про матчі різних груп Євро, а також фаворитів букмекерів можна в популярній БК Vbet. Щоб переглянути сторінку контори, потрібно перейти на офіційний сайт Vbet.

За словами українського футболіста, перед стартом Євро-2024 було багато очікувань та розмов, що це найкраща збірна України в історії. Але це великий турнір, до якого потрібно підходити, не зважаючи на ситуацію на папері чи «трансфермаркетах», а доводити все своєю грою, вважає Артем Довбик. Як показує матч проти Румунії (0:3), гроші не грають у футбол, і на папері українська збірна була фаворитом, але все склалося інакше, сказав нападник національної команди.

Слід додати, що нападник Артем Добвик став найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії. Так, форвард «Жирони», який приєднався до неї влітку 2023 року, забив 24 голи та випередив Олександра Серлота з «Вільярреалу», у якого 23 м'ячі. До трійки також увійшов Джуд Беллінгем («Реал») - 19.

Днями «Наполі» зробив найкращу пропозицію про трансфер Артема Довбика. «Жирона» дала зрозуміти потенційним покупцям, що не обговорюватиме трансфер найкращого бомбардира Ла Ліги за суму нижче 35 мільйонів євро. За інформацією As, єдиний клуб, який зробив пропозицію, яка відповідає озвученій сумі, – це «Наполі».


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Ліонель Мессі: «Інтер ...

КОМЕНТАРІ