Ліонель Мессі: «Інтер Майамі» буде моїм останнім клубом»

Ліонель Мессі: «Інтер Майамі» буде моїм останнім клубом»

28.06.24 18:42 0 150

Нападник «Інтер Майамі» Ліонель Мессі розповів, де завершить кар'єру.

Як розповів відомий аргентинський футболіст, «Інтер Майамі» буде його останнім клубом. На даний момент Мессі вирішив для себе так. Слід додати, що зараз проходить турнір Кубок Америки, де приймає участь й аргентинська збірна. Поки Аргентина займає перше місце у своїй групі. Слідкувати за наступним матчем збірної, а також дізнатись фаворита гри можна у будь-якій букмекерській конторі. Проте аби обрати найкращу, слід переглянути рейтинг букмекерів за посиланням www.vse-pro-sport.com.ua.

Ліонель Мессі розповів про спрагу суперництва у своєму житті. За словами футболіста, бажання змагатися ніколи не покине його. Він такий, таким народився, і дуже важко від цього втекти. Як зізнається Мессі, йому навіть важко дозволити своїм дітям виграти. Проте, як зазначив Лео, його діти також взагалі не люблять програвати, вони дуже схожі на тата, сказав гравець.

Бути конкурентоспроможним добре, але аргентинець навчився програвати, витягувати позитивні моменти з поразок і зрозумів, що програєш частіше, ніж виграєш. Футбол – це такий вид спорту, де ти можеш бути в 10 разів кращим за свого суперника, але програти, вважає Мессі. Буває, що найкраща команда у змаганні не стає чемпіоном та не виходить у фінал. У футболі є речі, які дуже важко пояснити, сказав форвард «Інтер Майамі».


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ