УЄФА оштрафував Сербію за поведінку фанатів під час матчу з Англією

УЄФА оштрафував Сербію за поведінку фанатів під час матчу з Англією

28.06.24 18:43 0 131

УЄФА оштрафував Футбольний союз Сербії за поведінку вболівальників на Євро-2024.

Нагадаємо, після матчу групового етапу проти збірної Англії (0:1) проти Сербії було заведено дисциплінарну справу. Більше про актуальні новини зі світу футболу можна дізнатись на сайті VseProSport.

Дисциплінарна комісія УЄФА оштрафувала Футбольний союз Сербії на 14 500 євро – 4 500 євро за кидання на поле сторонніх предметів та на 10 000 євро за провокаційні повідомлення.

Стало відомо, що УЄФА проведе перевірку дискримінаційної поведінки щодо гравців Англії. Нагадаємо, збірна Сербії поступилася команді Англії у першому турі групового етапу Євро-2024 з рахунком 0:1.

Футбольному союзу Сербії було пред'явлено два звинувачення через поведінку фанатів – сербських уболівальників звинувачують у киданні сторонніх предметів на полі та «поширення провокаційного повідомлення, яке не відповідає спортивному заходу».

Також інспектор УЄФА з етики та дисциплінарних питань проведе розслідування у зв'язку з передбачуваною «дискримінаційною поведінкою». Так, за інформацією The Times, йдеться про те, що фанати ображали чорношкірих гравців збірної Англії мавпячим криком. Вони були чутні під час першого тайму.


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 0)
Попередня новина: Ліонель Мессі: «Інтер ...
Наступна новина: Как новичку выбрать ...

КОМЕНТАРІ