Як оформити вечірку у піратському стилі

Як оформити вечірку у піратському стилі

30.06.24 13:35 0 134

У когось закоханість у піратську тематику починається з книжки Стівенсона «Острів скарбів», когось почали приваблювати ці морські відчайдухи після перегляду фільмів про Джека Горобця та його піратів Карибського моря. В будь-якому випадку, провести свій День народження в стилі пірат часто хочуть не лише діти, але й дорослі. Аби створити справжню піратську атмосферу, потрібно ретельно продумати оформлення вечірки.

Декор приміщення

6679cccad89a2.webp

Для декорування приміщення у піратському стилі ви можете придбати в магазинах святкової атрибутики наступні елементи декору:

  • повітряні кульки. Це можуть бути однотонні чорні, білі чи червоні кульки, а також варіанти с принтом у вигляді черепів, кісток чи піратських кораблів. Також можна використати у декоруванні приміщення фольговані кульки у формі корабля, піратського прапора чи черепа;
  • паперові гірлянди. Їх можна зробити самостійно у вигляді прапорців чи вимпелів, або ж придбати готовий набір піратських гірлянд;
  • тематичний декор. Це можуть бути бутафорські скелети, іграшкові шаблі, золоті монети піастри, піратські капелюхи та бандани.

Стіни в приміщенні можна задрапувати старими білими простирадлами з кольоровими латками, що будуть символізувати корабельні вітрила. Також як декор можна використовувати канати, дерев’яні бочки, скрині та м’які іграшки у формі папуг.

Фотозона

6679cceadd6a8.webp

Аби у всіх гостей вечірки залишилися незабутні фото, можна зробити фотозону у вигляді піратського корабля з фанери. Також доцільно буде надрукувати плакат із зображенням карти скарбів, прикрасити його кульками у піратському стилі, поставити поряд надувну пальму чи фольговану кульку у формі папуги, а на підлогу насипати пісок, як на острові скарбів. Гарним декором для фотозони стануть композиції або фігури, зроблені з кульок. Це може бути велика пальма, пірат, павук, морський якір чи навіть цілий корабель.

Святковий стіл

Святковий стіл також може підтримати загальну тематику вечірки. Для цього потрібно придбати скатертину, декоровану у піратському стилі, відповідний посуд та серветки з зображенням піратів, піратського корабля, черепів та кісток. На столах можна розставити бутафорські черепи, а напої подавати у пляшках з-під рому чи інших міцних напоїв. Святковий торт може бути також зроблений у вигляді черепа чи корабля. На завершення свята можна розбити піньяту у вигляді скрині зі скарбами, яка буде заповнена солодощами та невеличкими сувенірами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Робочий план міського ...
Наступна новина: Как провести качественную ...

КОМЕНТАРІ