У чому особлива користь церемонії Рапе

У чому особлива користь церемонії Рапе

12.07.24 18:42 1 236

Багато хто чув про церемонію Рапе – древній ритуал, який бере свій початок у лісах Амазонії. Саме там шамани збирали та висушували рідкісні екзотичні священні трави, які згодом перетирали на порошок. А сам порошок – вдували у ніздрі за допомогою спеціальної трубки.

Кожен шаман мав свою унікальну формулу створення порошкової суміші. Її могли видозмінювати залежно від запиту. Сьогодні ритуал вийшов далеко за межі Амазонії. І ви можете пройти церемонію, заручившись допомогою провідника – майстра, який знає всі секрети та нюанси Рапе. Просто зв'яжіться з майстром та підберіть відповідну дату на https://maestro-rape.com/ua/. Жодної додаткової підготовки до церемонії не потрібно. А ось її ефект та позитивний вплив на ваше життя – не забаряться.

Як церемонія Рапе впливає на наші тіло, розум і душу

Ритуал Рапе спочатку проводився як очищувальний. Такий, який дозволяє набути гармонії всередині себе, налаштувати тонкий зв'язок зі світобудовою, отримати відповіді на ті питання, які могли вас турбувати довгий час. Вважається, що церемонія впливає відразу на три ключові складові нашого життя:

  1. Тіло. Ритуал Рапе нерідко використовується як оздоровчий. Він допомагає боротися з цілою низкою у тому числі хронічних захворювань, неприємних симптомів, які турбують вас роками. Більше того, церемонія Рапе також спрямована на розслаблення, зняття внутрішніх зажимів, боротьбу зі стресом, апатією та хронічною втомою, підвищеною тривожністю тощо.
  2. Розум. Іноді, щоб отримати відповіді питання, необхідно повністю переключитися і розслабитися, очищаючи свою свідомість від зайвих і чужих суджень і упереджень. Ми вчимося чути і слухати себе, розуміти, куди далі рухатися.
  3. Душа. Ми так багато втрачаємо в житті, якщо наша душа закрита до того, що пропонує для нас всесвіт. Під час церемонії Рапе розслаблення відбувається на такому глибокому рівні, що вдається прибрати всі душевні муки та зайві переживання, відчути свої справжні можливості та потреби.

Як ще допомагає Рапе

Нерідко особливо на початкових етапах знайомства з ритуалом Рапе, до церемонії вдаються не в пошуках душевної рівноваги, а для вирішення проблем зі здоров'ям і самопочуттям. Оскільки в процесі вдається досягти максимального ефекту екзотичних трав. Порошок на їхній основі:

  • покращує працездатність та підвищує концентрацію;
  • позитивно впливає на імунітет, зміцнює захисні властивості організму;
  • сприяє очищенню крові та виведенню з неї токсинів та інших шкідливих складових;
  • налагоджує дихання, відновлює роботу серця та судин;
  • виводить паразитів, які можуть скупчитися в крові.

І що не менш важливо, церемонія Рапе ніби відкриває так зване третє око, дозволяє вам побачити більше, ніж це можливо у звичайному житті. Дотримуючись порад провідника, який перебуватиме поряд з вами протягом усього ритуалу, ви зможете знайти відповідь на будь-яке запитання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 4)
Попередня новина: Переваги кальянного ...
Наступна новина: Преимущества лечения рака ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Sfortza - 12.07.24

ДА СУПЕР!!!!!!!!!!!!