Кличко: четверо з поранених через російську атаку по Києву – у важкому стані

Кличко: четверо з поранених через російську атаку по Києву – у важкому стані

16.07.24 17:53 0 95
Понад 30 дорослих, поранених внаслідок російської атаки по Києву днями, залишаються в лікарнях – про це увечері 10 липня повідомив міський голова Віталій Кличко.

«У стаціонарах столичних медзакладів наразі залишаються 33 потерпілих дорослих. Із них четверо – у важкому стані», – заявив він.

Кличко додав, що в лікарнях також залишаються шестеро дітей, госпіталізованих із «Охматдиту».

За даними ДСНС, у Києві внаслідок російського обстрілу 8 липня загинули 33 людини, з них 5 дітей. Також 121 людина постраждала, з них 10 дітей.

Читайте також: КМВА уточнила дані про жертви удару РФ по Києву – загинули 33 людини

Російські війська вранці 8 липня завдали по Україні масованих ракетних ударів. Зокрема, по Києву, Дніпру, Кривому Рогу і Донеччині. Сили оборони України збили 30 із 38 російських ракет, повідомили у Повітряних силах.

Серед інших об'єктів, під російський ракетний удар потрапило одне з приміщень дитячої лікарні «Охматдит». У МОЗ повідомляли, що постраждав корпус, де були діти на діалізі.

Також через російську атаку був пошкоджений медцентр у Дніпровському районі. У житловому будинку на Сирці (Шевченківський район) був повністю знищений один під?їзд. Вранці, 10 липня, рятувальники завершили аварійно-рятувальні роботи в Києві.

Загалом, за даними президента Володимира Зеленського, внаслідок масованого ракетного удару РФ по Україні 8 липня загинули 43 людини, майже 200 поранені. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Ляшко: помер хлопчик, який на час обстрілу «Охматдиту» перебував у критичному стані

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Генштаб ЗСУ: російська ...
Наступна новина: За тиждень війська РФ ...

КОМЕНТАРІ