ДСНС: кількість поранених через російські обстріли Донеччини зросла до 17

ДСНС: кількість поранених через російські обстріли Донеччини зросла до 17

16.07.24 19:16 0 102
Кількість поранених через російські обстріли у Райгородку та Мирнограді зросла, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій увечері 11 липня.

« у другій половині дня окупанти завдали подвійного удару по житловому кварталу міста Мирноград Покровського району. Внаслідок обстрілів загинув один 15-ти річний хлопець та, за попередніми даними, поранень зазнали 13 людей, серед них 2 підлітків», – повідомляє відомство.

Обстріл також пошкодив житлові будинки, адміністративні будівлі, магазин, автомобілі та господарчі споруди. Рятувальники також ліквідували загоряння в п'ятиповерховому житловому будинку.

Читайте також: Херсон: рятувальник поранений через повторний російський удар

«Також, в селище Райгородок Краматорського району, через атаку зазнали поранень 4 людини, пошкоджено понад 10 будинків. Внаслідок обстрілу виникли пожежі двох господарчих споруд й легкового автомобіля. Пожежі ліквідовано», – додає ДСНС.

Російські війська обстріляли, зокрема, Мирноград та Райгородок 11 липня. Спершу обласна влада повідомляла про загалом близько 10 поранених на Донеччині. При цьому раніше було відомо про п'ятьох поранених у Райгородку. Також в області загинули троє людей, у тому числі 15-річний хлопець.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ДСНС: унаслідок ракетної атаки РФ на Україну 8 липня загинули 44 людини, ще 196 – постраждали

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні у червні ...
Наступна новина: Командування: від початку ...

КОМЕНТАРІ