Побив до смерті «знайомого по чарці»: підозрюють чоловіка з Білої Криниці

Побив до смерті «знайомого по чарці»: підозрюють чоловіка з Білої Криниці

16.07.24 15:20 0 74
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури жителю Рівненського району повідомлено про підозру в умисному завданні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Слідством встановлено, що в ніч проти 7 липня у селі Біла Криниця, Рівненського району, двоє малознайомих чоловіків розпивали алкогольні напої. Пізніше, вже на подвір'ї 34-річного зловмисника між ним та гостем виник раптовий конфлікт, у ході якого власник будинку побив потерпілого руками та ногами. Від отриманих травм за деякий час він помер на місці події. Тіло 31-річного рівнянина вранці виявив сам господар.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру. Вирішується питання обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі тривають слідчі та процесуальні дії, встановлюються всі обставини вчинення злочину, призначені необхідні експертизи.

Досудове розслідування проводять слідчі ВП №1 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС: роботи в ...
Наступна новина: Ще три рекламних ...

КОМЕНТАРІ