Рівненський злодій і наркоторговець проведе за ґратами більше 7 років

Рівненський злодій і наркоторговець проведе за ґратами більше 7 років

18.07.24 10:39 0 95
Прокурори Рівненської окружної прокуратури в суді довели вину 28-річного жителя обласного центру, якому інкримінували крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинені повторно та в особливо великих розмірах, а також використання коштів, здобутих від такої діяльності з метою її продовження та надання приміщення для вживання наркотичних засобів (ч. 4 ст. 185, ч. 2, ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 306, ч. 1

ст. 317 КК України).

Згідно з вироком Рівненського міського суду обвинуваченому призначено покарання у вигляді 7 років та 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна.

В ході судового розгляду прокурор довів, що у квітні цього року чоловік, раніше судимий за крадіжку та злочини, пов'язані із незаконним обігом наркотиків, розповсюджував у Рівному психотропи, лишаючи «закладки». Його затримали на «гарячому», коли він ховав товар неподалік одного з медзакладів обласного центру. Тоді у чоловіка вилучили психотропів на півмільйона гривень.

Після обрання запобіжного заходу підозрюваний вніс понад 240 тис. грн застави і вже за тиждень його повторно затримали після того, як він забрав із поштомату відправлення – поліетиленовий зіп-пакет з PVP – особливо небезпечною речовиною, обіг якої заборонено.

Крім того, доведено також, що обвинувачений у квітні цього року, вкрав з магазину на АЗС у Рівному 2 ножі, а також надав своєму знайомому приміщення орендованої квартири, для вживання психотропів.

Вирок законної сили ще не набрав, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 25 дітей Героїв Тернополя ...

КОМЕНТАРІ