Російські обстріли: загинула жителька Харківщини,є поранені в кількох областях

Російські обстріли: загинула жителька Харківщини,є поранені в кількох областях

19.07.24 08:01 0 72
Російські війська обстрілювали населені пункти в прифронтових областях протягом доби 17 липня та вранці 18 липня, є постраждалі, повідомляють місцеві адміністрації.

Голова Харківщини Олег Синєгубов повідомив, що на початку доби в четвер російська армія обстріляла село Глушківка Куп'янського району:

«Внаслідок ворожого обстрілу відбулося загоряння приватного будинку. Загинула 60-річна жінка та постраждали двоє чоловіків віком 69 та 80. Пошкоджено щонайменше чотири домоволодіння».

Крім того, цивільна жінка зазнала поранення внаслідок скиду боєприпасу з дрона на село Петропавлівка. У інших населених пунктах обстріли спричинили пошкодження господарчих споруд та автомобілів.

Читайте також: Ні кроку до Дніпра: чому окупанти обмежують пересування вздовж річки на лівобережній Херсонщині

Також російські війська продовжували обстрілювати Нікополь на Дніпропетровщині дронами-камікадзе та артилерією, заявив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Окупанти поцілили по Покровській та Марганецькій громадах. А ще – по Нікополю. Саме райцентру дісталося найбільше. Там постраждали двоє чоловіків – 51 та 60 років. Їм надали необхідну меддопомогу. Лікарі оцінили їхній стан як середньої тяжкості», – написав він.

Лисак додав, що в районі пошкоджені житлові будинки, господарські споруди, сонячні панелі та авто.

Російська армія обстрілювала населені пункти Покровського, Бахмутського та Краматорського району протягом доби, заявив голова ОВА Вадим Філашкін.

За даними обласної влади, зазнали поранень загалом 19 людей. Шестеро з них – жителі Покровська, також були поранені в Новофедорівці, Новожеланному, Михайлівці, Зеленому, Лимані, Желанному, Залізному та Плещіївці. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ОВА: внаслідок обстрілів Антонівки на Херсонщині постраждав чоловік

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бани Киева: История и ...
Наступна новина: Немає правових підстав ...

КОМЕНТАРІ