Житель Рівненщини підозрюється у підпалі вагону на території депо «Здолбунів»

Житель Рівненщини підозрюється у підпалі вагону на території депо «Здолбунів»

19.07.24 08:19 0 88
За процесуального керівництва Здолбунівської окружної прокуратури мешканцю міста Здолбунова Рівненської області повідомлено про підозру в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що вночі 16 липня 2024 року, 48-річний чоловік, перебуваючи на території моторвагонного депо «Здолбунів», використав знайдену на тій же території тканину та застосував джерело вогню. У результаті сталося загоряння та пожежа вагону дизельпоїзда.

Зі слів підозрюваного, який раніше вже був судимий за крадіжки з цього підприємства, вказаний злочин вчинив із мотивів помсти на основі неприязних стосунків з працівниками депо.

17 липня 2024 року Здолбунівським районним судом задоволено клопотання прокурора про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Досудове розслідування здійснюють працівники ВП №6 (м. Здолбунів) Рівненського РУП ГУ НП в Рівненській області. Необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин вказаного злочину тривають.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Немає правових підстав ...
Наступна новина: 479 звернень надійшло ...

КОМЕНТАРІ