У Рівненській області затримано палія автомобілів

У Рівненській області затримано палія автомобілів

19.07.24 09:12 0 109
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури 22-річному рівнянину повідомлено про підозру в умисному знищенні чужого майна, вчиненого шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що вночі 2 липня 2024 року, місцевий мешканець на вулиці Вербовій в обласному центрі, використовуючи легко-займисту суміш, яка була підготовлена ним заздалегідь,

облив переднє ліве колесо автомобіля «NISSAN ALMERA», та підпалив даний автомобіль, в результаті чого сталося загоряння та пожежа.

Пізніше, вночі 9 липня, той самий рівнянин, по вулиці Романа Шухевича підпалив припаркований у дворі житлового будинку інший автомобіль «NISSAN X-TRAIL».

12 липня 2024 року Рівненським міським судом задоволено клопотання прокурора про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, із альтернативою внесення застави у розмірі 242 тис. гривень.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчинення вказаного злочину.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Мінцифри пояснили,коли ...
Наступна новина: Рівненщина: «Зелена ...

КОМЕНТАРІ