MAX MARA – купити оригінальні речі в бутіку Діфорте

MAX MARA – купити оригінальні речі в бутіку Діфорте

22.07.24 19:11 0 118

Макс Мара – це бренд, який зумів як ні один інший возвеличити жінку. Колись сімейна школа шиття та крою, а нині величезний модний дім, підкорив своїми образами й українок.
Дійсно, все більше успішних та особливих жінок обирають одяг бренду MAX MARA. І якщо ви теж хочете мати стильний образ від відомого італійського бренду, то варто зазирнути на сайт Діфорте – тут тільки оригінальні брендові речі, які можна вигідно та просто замовити онлайн.

Кілька цікавих фактів про MAX MARA

Одяг від Max Mara завоював прихильність перш за все своєю якістю та лаконічним декором. Майже всі речі від бренду можна поєднувати між собою, створюючи елегантні, витончені образи для різних життєвих ситуацій. Все тому, що в основній лінійці бренду з самого початку було закладено 3 нерозривні складові – це мінімалізм, елегантність та відмінний крій.

До речі, є факти про бренд, які не відомі більшості шанувальників або просто добре забуті. Ми нагадаємо вам кілька цікавих моментів:

  • Компанія Max Mara – це сімейна справа, але мало кому відомо, що ніхто із членів сім'ї не створював колекції, цим займалися запрошені модельєри із гучними іменами, які ніколи не розголошувалися. Недавно ми дізналися кілька таких імен, серед них Карл Лагерфельд та Жан-Шарль де Кастельбажак.
  • Max Mara сьогодні – це не один бренд. Жіночий одяг Max Mara залишається ключовою лінійкою компанії, але також в Max Mara Group входять також інші бренди – Weekend Max Mara, Sportmax, Sportmax Code, Marella, Pennyblack, Marina Rinaldi, MAX&Co.
  • Цілковита правда, що успіх бренду почався з пальто. Ідея створення належала Акіле Марамотті, який керувався бажаннями жінок післявоєнних часів. А прекрасній половині людства хотілося тоді чогось витонченого, але зручного та доступного в доволі скрутні часи. За основу був взятий фасон пальто, презентованого одним з модних домів Парижу.

Як доказ того, що бренд Max Mara обирають успішні жінки, відмітимо кілька гучних імен – Кейт Мідлтон, Кім Кардашьян, Меланія Трамп. Ці та багато інших відомих жінок не одноразово були помічені в одязі від цього бренду.

Отже чому б вам теж не оновити свій гардероб речами від Max Mara? Радимо цим терміново зайнятися, тим паче з одягу та аксесуарів від цього бренду можна скласти універсальний гардероб, який дасть вам величезну кількість різних яскравих образів.

Де придбати речі від Max Mara?

Ви вже прагнете придбати одяг, взуття чи аксесуари від бренду Max Mara? Якщо так, то варто заглянути в каталог на сайті онлайн-бутіка Діфорте.

Це не просто інтернет-магазин. Діфорте – це мультибрендовий онлайн-бутік, де є різні речі від найвідоміших брендів. Всі товари в магазині оригінальні, за цей момент магазин відповідає свою репутацією.

Ми не обіцяємо, що в Діфорте будуть низькі ціни. Тим паче, що брендові речі не можуть вартувати недорого, оскільки вони виготовлені з більш якісних матеріалів, за найсучаснішими технологіями, а ще мають гучне ім’я.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Нацполіція розслідує ...
Наступна новина: Що таке манга та які його ...

КОМЕНТАРІ