1 серпня у Тернополі вступають в дію нові тарифи на проїзд у громадському транспорті

1 серпня у Тернополі вступають в дію нові тарифи на проїзд у громадському транспорті

02.08.24 09:06 0 95
Від завтра, 1 серпня у Тернополі діятимуть нові тарифи на проїзд у громадському транспорті. Для більш зручного і вигідного пересування містом мешканці Тернополя можуть скористатися «Соціальною картою Тернополянина». З нею поїздка коштуватиме 12 гривень, тоді як оплата банківською картою складає 15 гривень. Таким чином, власники картки економлять 3 гривні на кожній поїздці. При розрахунку неперсоніфікованим електронним проїзним квитком вартість становить 14 гривень.

Отримати «Соціальну карту Тернополянина» можуть не тільки тернополяни, а й особи, які працюють або навчаються на території Тернопільської громади. Для цього потрібно заповнити анкету на fayna-karta.te.ua або подайте пакет документів у ТОВ «Системний зв’язок» (вул. В. Чорновола, 1, II поверх).

Важливо, що усі пільги на проїзд у громадському транспорті для учнів, студентів, пенсіонерів та пільгових категорій населення, які діяли у Тернополі досі, зберігаються й надалі. Зокрема:

* Єдина вартість проїзду у всьому приватному та комунальному транспорті.

* Послуга «Єдиний квиток» дозволяє робити необмежену кількість пересадок в інший транспорт протягом 30 хвилин.

* Пільги для учнів та студентів передбачають безкоштовний проїзд у тролейбусах та комунальних автобусах, 50% знижку в приватних автобусах.

* Збереження всіх наявних пільг, включаючи безкоштовний проїзд для пенсіонерів та осіб з інвалідністю, учасників бойових дій.

Окрім того, також з 1 серпня змінюється вартість виготовлення персоніфікованих електронних квитків «Соціальна карта Тернополянина». Від завтра виготовлення електронного квитка на загальних умовах (за двадцять п’ять робочих днів) коштуватиме 70 гривень, а пришвидшене виготовлення (за два робочі дні) – 130 гривень. Вартість неперсоніфікованого електронного квитка становитиме 50 гривень.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Харкові та області ...
Наступна новина: «Укренерго»: у четвер ...

КОМЕНТАРІ