На вул. Олени Теліги,9 у Тернополі відновили прибудинкову територію

На вул. Олени Теліги,9 у Тернополі відновили прибудинкову територію

02.08.24 11:21 0 126
Працівники підрядних організацій продовжують ремонтні роботи на прибудинкових територіях, міжквартальних проїздах та тротуарах у Тернополі.

Цими днями завершились роботи з відновлення прибудинкової території на вул. Олени Теліги, 9 у Тернополі. Під час традиційного ранкового об’їзду міста міський голова Сергій Надал оглянув стан виконання робіт на цьому об’єкті.

«Продовжуємо ремонт дворів у Тернополі, які знаходяться в найбільш критичному стані. Двір на вул. Олени Теліги, 9, давно потребував ремонту. Особлива увага була приділена цьому двору, ще й тому, що тут проживає наш Герой-захисник, який повернувся з війни з інвалідністю, - зазначає Сергій Надал. - В рамках ремонту у дворі відновлено проїжджу та пішохідну частини, збудовано підпірну стінку, а також облаштовано додаткову кишеню для паркування транспортних засобів».

До слова, тривають ремонти на прибудинкових територіях за адресами: вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 29, просп. Степана Бандери, 106, проїзд бульв. Данила Галицького (від ж/б на просп. Степана Бандери, 92 до просп. Степана Бандери).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 01 серпня з 14:00 год буде ...
Наступна новина: У Тернополі ще 11 учасників ...

КОМЕНТАРІ