У Рівненській області експоліцейській,яка спричинила смертельну ДТП,повідомлено про підозру

У Рівненській області експоліцейській,яка спричинила смертельну ДТП,повідомлено про підозру

02.08.24 08:26 0 59
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури 30-річній водійці повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).

У ході розслідування встановлено, що ввечері 21 жовтня минулого року поліцейська одного з відділень поліції Рівненщини вчинила смертельну ДТП у Здолбунові. Жінка, будучи поза службою, на власній автівці «Nissan X-Trail», рухаючись із перевищенням швидкості, допустила наїзд на 58-річну місцеву жительку, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті ДТП потерпіла від отриманих травм померла у лікарні наступного ранку.

Наразі вирішується питання обрання підозрюваній запобіжного заходу, із правоохоронних органів її вже звільнено.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Рівне) ТУ ДБР, розташованого у місті Хмельницькому.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк або без такого.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За добу внаслідок ...
Наступна новина: Російські ЗМІ повідомляють ...

КОМЕНТАРІ