Мітинг біля ТЦК у Ковелі: поліція відкрила два кримінальні провадження

Мітинг біля ТЦК у Ковелі: поліція відкрила два кримінальні провадження

10.08.24 11:48 0 108
Поліція Волинської області порушила два кримінальні провадження після мітингу біля будівлі Територіального центру комплектування та соціальної підтримки у Ковелі 3 серпня. Про це у понеділок вранці повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції у Волинській області.

Правоохоронці зазначили, що до поліції надійшло повідомлення про те, що біля приміщення місцевого ТЦК та СП зібрались кілька десятків людей, які висловлюють невдоволення роботою підрозділу ЗСУ.

«На місце спрямували наряди поліції для охорони публічного порядку. Також працювала слідчо-оперативна група поліції. Наразі правоохоронці продовжують встановлювати учасників інциденту, опитувати очевидців та з'ясовувати інші деталі події», – йдеться у повідомленні.

За даними поліції, кримінальні справи порушено за заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку (ч. 1 ст. 295), а також за групове порушення громадського порядку (ч. 1 ст. 293).

3 серпня жителі міста Ковель влаштували акцію протесту через нібито незаконне затримання трьох чоловіків, які їхали на авто.

На фото і відеозаписах з акції протесту було видно, що мітингарі намагалися силою проникнути в будівлю ТЦК і вимагали відпустити затриманих.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі демонтують 23 ...
Наступна новина: Рівненський авторемзавод ...

КОМЕНТАРІ