У Рівненській області 60 діб під вартою проведе дубенчанин,якого підозрюють у вбивстві знайомої

У Рівненській області 60 діб під вартою проведе дубенчанин,якого підозрюють у вбивстві знайомої

19.08.24 08:27 0 69
За процесуального керівництва Дубенської окружної прокуратури суд обрав запобіжний захід підозрюваному в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 11 серпня вночі неподалік однієї з дубенських котелень двоє чоловіків та дві жінки розпивали алкоголь. Під час імпровізованого застілля між потерпілою та одним з чоловіків виник конфлікт, у ході якого зловмисник схопив камінь та почав бити ним жінку по голові. Двоє інших свідків після погроз нападника втекли з місця події, а вже вранці знайшли тіло своєї 48-річної знайомої.

Правоохоронці оперативно встановили особу, затримали 49-річного зловмисника та повідомили йому про підозру у вбивстві. Чоловік раніше неодноразово відбував покарання за різні злочини і загалом провів у тюрмах близько 20 років свого життя.

Згідно з рішенням суду найближчі 60 діб нападник знову проведе за ґратами, без права внесення застави. Своєї вини у вчиненому він не визнає.

Досудове розслідування проводять слідчі Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 192 тернополян отримають ...
Наступна новина: Для захисту прикордоння ...

КОМЕНТАРІ