Медіа: ГУР завдало удару по аеродрому Саваслейка в Росії минулого тижня

Медіа: ГУР завдало удару по аеродрому Саваслейка в Росії минулого тижня

22.08.24 11:01 0 86
Головне управління розвідки Міноборони 16 серпня знову завдало удару по аеродрому Саваслейка в Росії – про це повідомило джерело кільком українським медіа 21 серпня.

За його словами, дрони-камікадзе атакували аеродром, знищивши три літаки та пошкодивши ще п'ять:

«Унаслідок атаки було знищено літак МіГ-31К/І, два літаки Іл-76 та пошкоджено близько п'яти літаків, ймовірно, МіГ-31К/І».

Крім того, за інформацією співрозмовника журналістів, в ході попереднього удару по Саваслейці 13 серпня було уражено склад паливно-мастильних матеріалів та пошкоджено літак МіГ-31К/І.

Читайте також: Генштаб підтвердив ураження чотирьох військових аеродромів у Росії

Також у ніч на 14 серпня підрозділи Повітряних сил та Сил спеціальних операцій Збройних сил України спільно зі Службою безпеки України і Головним управлінням розвідки атакували чотири аеродроми у Воронезькій, Курській та Нижньогородській областях РФ – цю інформацію згодом підтвердив Генеральний штаб ЗСУ.

Уранці 14 серпня влада кількох російських регіонів заявила про масовану атаку українських дронів. У Міноборони Росії заявляли, що засобам ППО нібито вдалося знищити чотири тактичні ракети і 117 БПЛА літакового типу. Про військові аеродром згадок не було. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Військовий РФ підірвав штаб із офіцерами «Шторм зет» та перейшов на сторону України – ГУР

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад 200 дітей взяли ...

КОМЕНТАРІ