Російські обстріли: є загиблі та поранені в чотирьох областях – ОВА

Російські обстріли: є загиблі та поранені в чотирьох областях – ОВА

14.09.24 17:50 0 141
Внаслідок російських обстрілів за добу загинули троє жителів Донецької області, повідомив голова обласної військової адміністрації 9 вересня.

«За 8 вересня росіяни вбили 3 жителів Донеччини — у Черкаському. Ще 5 людей в області за добу дістали поранення», – написав він у своєму телеграмі.

Також російські війська атакували Миколаївщину FPV-дронами, мінометами та артилерією, повідомив очільник області Віталій Кім:

«О 16:50 ворог завдавав мінометних обстрілів по акваторії та о 19:45 – артилерійських обстрілів по м. Очаків Очаківської громади. Внаслідок одного із обстрілів загинула 70-річна жінка. Пошкоджено житловий будинок».

Напередодні голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про загибель 76-річної жінки через російський обстріл міста Дергачі. Там також постраждали 13 людей, зокрема, у восьмирічної дитини – гостра реакція на стрес.

Читайте також: Нічна атака: ППО збила шість російських «Шахедів» і дві ракети – командування

«11:03 Куп'янський р-н, Кіндрашівська ТГ, с. Грушівка. Горіли конструктивні елементи будівлі. Отримав поранення 16-річний хлопець. 12-56 Куп'янський р-н, м. Куп'янськ. Постраждала 56-річна, госпіталізована до медичного закладу», – йдеться в зведенні.

Також 59-річний чоловік зазнав поранення через удар РФ по селу Березівка в Богодухівському районі.

Армія Росії також протягом дня обстрілювала населені пункти Херсонщини, заявив очільник ОВА Олександр Прокудін.

«Через російську агресію 11 людей дістали поранення», – повідомив він.

Прокудін додав, що удари поцілили в житлові квартали населених пунктів області, магазин, газопровід та приватні автомобілі.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Чорному морі перебуває один російський ракетоносій – ВМС

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ