У Тернополі відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту

У Тернополі відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту

18.09.24 11:16 0 71
Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту – свято прихильників здорового способу життя, спортсменів, тренерів та ветеранів спорту.

З цієї нагоди, 13 вересня, у Тернополі на базі спортивного комплексу «Текстильник» відбулися урочисті заходи. Міський голова Сергій Надал привітав та відзначив подяками, цінними подарунками і нагородними знаками тернопільських спортсменів, учасників та призерів міжнародних змагань, тренерів, а також працівників галузі спорту.

« ми відзначаємо День фізичної культури і спорту – свято, яке об'єднує всіх, хто любить спорт і активний спосіб життя. Насамперед, згадаймо наших Героїв - спортсменів, які зараз захищають Україну на фронті. Їхня мужність та сила духу надихають нас усіх. Вічна пам'ять тим, хто віддав життя за свободу, – зазначив Сергій Надал. – Ми пишаємося нашими тернопільськими спортсменами, які прославляють наше місто на світовій арені. Ваші перемоги - це перемоги Тернополя також. Ви не лише досягаєте висот у спорті, але й несете світу правду про нашу боротьбу за незалежність. Дякуємо тренерам, які виховують нові покоління чемпіонів».

Міський голова побажав усім присутнім міцного здоров’я, наснаги, нових досягнень та перемог.

Фото з нагородження можна переглянути у Галереї.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 3800 мешканців ...
Наступна новина: У Тернополі презентували ...

КОМЕНТАРІ