Новий герой Dota 2 Kez: дата релізу,лор,навички та інше

Новий герой Dota 2 Kez: дата релізу,лор,навички та інше

23.09.24 17:11 0 72

Коли вийде Kez у Dota 2?

Kez приєднається до списку героїв Dota 2 дуже скоро. Ось все, що ми знаємо про лідера Безкрилів на цей момент.

Valve оголосила про свого наступного героя, Kez, під час проведення The International 2024. Kez, якого раніше називали “Птах Самурай”, нарешті з’явиться на полі бою Dota 2 зовсім скоро. Але хто такий Kez і що ми про нього знаємо? Дізнайтеся нижче!

Коли реліз Kez у Dota 2?

Kez буде випущений разом із четвертим актом Crownfall, як це було показано в офіційному трейлері героя під час TI13. Kez і остання глава Crownfall, ймовірно, вийдуть в останній тиждень вересня. Але, як завжди, можна очікувати можливі затримки від Valve.

Хто такий Kez — новий герой Dota 2?

Хоч це і не є частиною офіційного канону, ми вважаємо, що Kez є скороченням від Kestrel, одного з важливих персонажів саги Crownfall. Ім’я Kestrel вперше згадується у першому акті, коли Шен (Vengeful Spirit) та Драгонус (Skywrath Mage) вирушають на пошуки армії Казураї.

“Інший лідер — це KESTREL. Він молодий і запальний. За легендою, Kestrel був дитиною, коли піднявся нагору, ухилився від Королівської охорони… знайшов таємний прохід до Клітки та звільнив Крау з в’язниці. Побачивши його потенціал, Крау зробив його першим послушником ордену Казураї.”

— Scree’Auk у Crownfall, Акт 1

Армія Казураї — це загін птахоподібних воїнів-монахів, яких часто називають Безкрилими. Kez є одним із двох засновників Казураї. Він був обраним лідером, який відповідав за розбудову армії Казураї для повалення тиранії Королеви Імперії. Образ Kestrel ми бачимо вперше у третьому акті Crownfall, коли Шен і Драгонус закликають Kez об’єднати сили.

Kez відіграє ключову роль в історії Crownfall

В офіційному трейлері героя Kez ми бачимо 52 секунди того, що він принесе у гру. У перших секундах трейлера з’являється банер з написом “Єдність у польоті” — гасло армії Казураї. Це супроводжувалося фразою “Кожній революції потрібен герой”. Ця потужна заява натякає на роль Kez як каталізатора змін, що вселяє надію в боротьбі проти злісної Королеви Імперії.

В історії Crownfall, Kez спочатку здався після важкої поразки в битві проти неї. Однак четвертий акт Crownfall, ймовірно, стане свідком дороги Kez до спокути та помсти. Цей сюжетний фон задає тон героїчній подорожі нового героя. Швидше за все, Crownfall Act IV покаже Kez як головного героя наприкінці саги Crownfall.

Які здібності має Kez у Dota 2?

На перший погляд, багато гравців припускають, що Kez буде героєм із категорії Agility carry. Минуло багато часу з тих пір, як Valve представила нового Agility carry, останнім з яких був Monkey King у 2016 році. Як Безкрилий із самурайським стилем бою, Kez, ймовірно, буде героєм з високою шкодою від звичайних атак.

Датамайнери також виявили деякі цікаві деталі щодо можливих здібностей Kez. Дві з них можуть бути кодовими назвами його реальних умінь:

  • Avian Assault: Ця здатність може дозволяти Kez стрімко атакувати ціль, демонструючи його пташину спритність.
  • Plumage Parry: Це вміння натякає на те, що Kez може використовувати свої пір’я для блокування ворожих атак.

Слідкуйте за кіберспортивними новинами https://bo5.com.ua/

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Динамик для дверного ...
Наступна новина: Компанія ТОВ "RGS Україна" ...

КОМЕНТАРІ