Інтернет-магазин PROFLOOR — сучасний ресурс з широким каталогом якісного покриття для підлоги

Інтернет-магазин PROFLOOR — сучасний ресурс з широким каталогом якісного покриття для підлоги

27.09.24 11:32 2 50

Інтернет-магазин PROFLOOR працює на будівельному ринку вже тривалий час. Він пропонує якісне підлогове покриття в широкому асортименті. Тут можливо придбати вінілову підлогу, паркетну чи масивну дошку, ламінат вологостійкий, ціна на які низька для більшості замовників.

В каталозі інтернет-магазину тисячі назв матеріалів, які мають високу якість та зарекомендували себе з кращої сторони. PROFLOOR надає гарантію на укладання підлогових покриттів на 1 рік. Сучасні виробники пропонують безліч матеріалів, всі вони відповідають високим стандартам якості. Вам потрібен ламінат для кімнат, які мають підвищену вологість: кухні, ванни чи санвузла? Це все можна придбати за достатньо низькими цінами. Якісні товари німецьких фірм EGGER, PARADOR та турецького виробника SERIFOGLU завжди є в продажі. 

Характеристики ламінату

Ламінат вологостійкий https://profloor.com.ua/laminat/vlagostoykiy-laminat має кілька важливих характеристик, таких як:

  1. Виготовляється з високощільної деревоволокнистої плити (HDF), обробленої спеціальними водовідштовхувальними засобами. Має верхній захисний шар, стійкий до вологи.
  2. Здатний витримувати короткочасний контакт з водою без значної деформації. Багато моделей мають системи замків, які забезпечують кращу герметичність та захищають від попадання вологи між плитами.
  3. Має високий поріг стійкості до механічних пошкоджень, таких як подряпини або вм'ятини.
  4. Витримує вплив побутових хімікатів та агресивних засобів для чищення.
  5. Доступний в широкому асортименті відтінків, які імітують натуральне дерево, камінь, плитку.

Вибираючи вологостійкий ламінат, важливо звертати увагу на ці характеристики. Це допоможе купити саме те, що потрібно, та забезпечити довговічність свого покриття для підлоги.

Де можливо придбати ламінат?

Купити ламінат вологостійкий дешево можливо в інтернет-магазин PROFLOOR. Акції та знижки дозволяють придбати підлогове покриття за цінами, які можуть бути на 50% менше, ніж зазвичай. Наприклад, знижка на красивий довговічний німецький ламінат сягала до 30%. Це перевершило очікування багатьох постійних клієнтів.

Щоб бути в курсі акційних пропозицій та купити ламінат, потрібно відстежувати всі пропозиції на нові надходження товару. В перші дні постачання є достатньо широкий вибір кольорів ламінату. Тому можливо придбати вологостійке покриття популярних відтінків під дуб, горіх, ясен та інших. Все це можливо зробити за декілька хвилин, не виходячи з дому.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
archiefox - 27.09.24

Спасибо за Ваш труд!!

аватар країна
QuattroporteM - 27.09.24

Відмінний матеріал. Спасибі і пишіть ще, тільки картнок замало!