OPEN SPACE Тернопіль: професійний бухгалтер поділився досвідом у сфері бізнесу та податків

OPEN SPACE Тернопіль: професійний бухгалтер поділився досвідом у сфері бізнесу та податків

17.10.24 15:54 0 88
12 жовтня в приміщенні «OPEN SPACE Тернопіль» відбулася зустріч, присвячена темі «Бізнес та податки. Особливості звітування та сплати податків». Тренінг зібрав підприємців та тих, хто планує відкрити власну справу, які мали змогу отримати цінні знання та практичні поради від професійного бухгалтера.

Фаховий бухгалтер, який обслуговує підприємців і активно працює з податковою, розповів про основні аспекти податкового законодавства та особливості звітування. Учасники дізналися про корисні рекомендації щодо сплати податків, а також мали змогу ставити запитання і отримати відповіді на актуальні теми, що стосуються ведення бізнесу в Україні.

«Наш формат заходів - це невеликі за кількістю учасників міні-тренінги, що дозволяє людям знайомитися та активно спілкуватися. На сьогоднішній зустрічі слухачі отримали корисну інформацію, практичні поради та детальні пояснення, за чим і прийшли на захід», - зазначив директор Інституту сталого регіонального розвитку Володимир Василевський.

В рамках проєкту заплановано проведення 18 заходів, які триватимуть до 30 жовтня. Усі охочі можуть долучитися до наступних подій у новому просторі. Анонси подій можна знайти на офіційній сторінці Open Space Ternopil.

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ISW: Росія може ...

КОМЕНТАРІ