Міноборони: до центрів рекрутингу звернулося майже 21 тисяча громадян

Міноборони: до центрів рекрутингу звернулося майже 21 тисяча громадян

17.10.24 14:09 0 45
Центри рекрутингу Збройних сил України отримали загалом 20 954 звернення громадян, повідомило Міністерство оборони України 14 жовтня.

У міністерстві зазначили, що 804 особи звернулися до центрів рекрутингу української армії за минулий тиждень

З усіх звернень 5 230 осіб вже стали кандидатами до лав Сил оборони. Найбільше запитів на посади водіїв, штабних працівників та операторів БПЛА, йдеться у повідомленні.

«Центри рекрутингу пропонують можливість приєднатися не лише до Збройних сил, а й до інших силових структур, включаючи Національну гвардію, Державну прикордонну службу та СБУ», – зазначили у відомстві.

Наразі в Україні функціонують 42 центри з рекрутингу.

Раніше у Міноборони анонсували, що у жовтні у астосунку «Резерв+» почне працювати сервіс рекрутингу – в доступі будуть актуальні вакансії у військових частинах. Як зауважили в Міноборони, будуть доступні як бойові, так і небойові позиції.

18 травня набрав чинності закон про мобілізацію. Серед іншого, він передбачає, що всі військовозобов'язані, призовники і резервісти віком від 18 до 60 років мають оновити свої дані. Оновити дані можна у мобільному застосунку «Резерв+». Понад три мільйони українців змогли оновити дані і згенерувати військовий електронний документ. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У МОУ повідомили, скільки заявок надійшло до рекрутингового центру Українського легіону в Польщі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В «Open Space Ternopil» ...
Наступна новина: ISW повідомляє про ...

КОМЕНТАРІ