Штаб: російські війська за добу 50 разів атакували на Курахівському напрямку

Штаб: російські війська за добу 50 разів атакували на Курахівському напрямку

17.10.24 15:45 0 84
Російські війська за попередню добу двічі атакували на Харківському напрямку і 26 – на Куп'янському, заявляє Генеральний штаб Збройних сил України вранці 15 жовтня:

«Сили оборони зупинили усі штурмові дії противника в районах Синьківки, Степової Новоселівки, Кругляківки, Колісниківки, Голубівки, Петропавлівки, Першотравневого, Лозової та Вишневого».

Штаб зафіксував 37 атак на Лиманському напрямку – біля Новоєгорівки, Новолюбівки, Греківки, Невського, Тернів, Ямполівки, Торського та Зарічного. Основні зусилля російська армія зосередила в напрямку Невського.

Російські штурми зафіксували також на Сіверському, Краматорському, Времівському та Торецькому напрямках. На Покровському Сили оборони відбили 40 російських атак різної інтенсивності.

Читайте також: Переломний момент: російський наступ і невизначеність підтримки США загрожують майбутньому України

«Ворожі атаки на Курахівському напрямку Сили оборони відбили у районах населених пунктів Ізмайлівка, Гірник, Зоряне, Курахівка, Цукурине, Новодмитрівка, Новоселидівка, Антонівка, Костянтинівка, Катеринівка, Георгіївки та Водяного, де окупанти 50 разів намагалися прорвати оборону наших військ. Найбільш активно ворог діяв біля Георгіївки, Новодмитрівки та Антонівки», – йдеться в зведенні.

Командування також повідомляє про два боєзіткнення на Оріхівському напрямку і ще вісім безуспішних атак на Придніпровському напрямку.

Президент Володимир Зеленський напередодні повідомляв про «особливо жорстокі бої» на Покровському та Курахівському напрямках.

За спостереженнями ISW, армія РФ здійснила «підтверджене» просування на поблизу Вугледара в ході наступальних операцій у цьому районі 14 жовтня.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще п’ять тернопільських ...
Наступна новина: OPEN SPACE Тернопіль: ...

КОМЕНТАРІ