Лізинг авто в Україні: вигідні умови від Avis Leasing

Лізинг авто в Україні: вигідні умови від Avis Leasing

21.10.24 22:05 0 52

Лізинг автомобіля – вигідний спосіб придбати машину. Це довгострокова оренда авто з правом подальшого викупу, тобто торговельно-фінансова операція, що схожа на придбання товару на виплату. Авто в лізинг – це можливість користуватися машиною за відсутності змоги придбати її та без оформлення банківського кредиту.

Як працює лізинг

Алгоритм дій для здійснення цієї фінансової операції достатньо простий і лояльний. Юридичні та фізичні особи мають обрати лізингову компанію з офіційною ліцензією та репутацією порядного та відповідального лізингодавця. Наступні кроки:

  1. Клієнт має обрати машину з початковим внеском відповідно до свого бюджету.
  2. Лізингодавець проводить ТО автівки та готує її для передачі орендареві. Водночас компанія бере на себе всі витрати з оформлення автомобіля.
  3. Обидві сторони укладають договір лізингу, протягом дії якого власником авто залишається лізингова компанія, а користувачем є орендар.
  4. Щомісяця клієнт вносить визначені договором платежі. Коли всю суму лізингу виплачено, він може зареєструвати машину на себе.

Проте якщо авто не потрібне або орендар бажає придбати інше, автівка просто повертається лізингодавцю.

Переваги лізингу авто в Україні:

  • Для приватних осіб: невеликі початкові витрати, зручна форма платежів (один раз на місяць з урахуванням компенсації вартості авто, страхування, податків тощо), низька частка відмов у наданні машини.
  • Для юридичних осіб: незначні витрати на оновлення автопарку, оптимізація податкових виплат, вигідні та гнучкі умови лізингу.

Крім того, є можливість отримати рішення щодо придбання авто в лізинг протягом двох годин. Для оформлення потрібні лише паспорт, водійське посвідчення та ІПН.

Чому варто взяти авто в лізинг в Avis Leasing

Компанія Avis Leasing пропонує індивідуальне обслуговування та допоможе знайти оптимальний варіант авто у лізинг.

Серед пропозицій Avis Leasing для бізнесу є такі варіанти угод:

  1. Оперативна. Автівка залишається на балансі лізингодавця, а щомісячні платежі на 100% дорівнюють валовим витратам і податковому кредиту. Повна страхова та сервісна підтримка, цілодобовий техсервіс у дорозі та шинний сервіс.
  2. Економ. Автівки, термін випуску яких не перевищує чотирьох років. Страхування лізингодавцем, авто в орендаря вже в день підписання угоди, повна діагностика напередодні та цілодобовий техсервіс у дорозі.
  3. Довгострокова. Термін лізингу від 1 до 12 місяців, щомісячний ліміт 3500 км, повноцінна страховка (КАСКО тощо), ТО та шинний сервіс, заміна авто.

Приватним особам Avis Leasing допоможе підібрати омріяне авто та навіть може викупити нове в автосалоні. Розмір щомісячних платежів залишається фіксованим.

Компанія бере на себе:

  • реєстрацію та оформлення страхування;
  • технічне обслуговування на сертифікованих СТО та сезонний шинсервіс;
  • заміну автомобіля в разі ремонту лізингової автівки понад добу.

За потреби Avis Leasing допомагає оформити документи для виїзду на авто за кордон.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Як Kommo CRM допомагає ...

КОМЕНТАРІ