Командування: армія РФ штурмувала позиції Сил оборони біля Часового Яру,«ситуація контрольована»

Командування: армія РФ штурмувала позиції Сил оборони біля Часового Яру,«ситуація контрольована»

24.10.24 12:10 0 35
Від початку доби на лінії фронту відбулося 107 бойових зіткнень, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 21 жовтня.

Поміж іншого, командування зафіксувало наступальні дії на Куп'янському напрямку: дві російських атаки відбиті, ще два боєзіткнення продовжуються.

Генштаб також повідомляє про російські атаки на Лиманському, Сіверському та Времівському напрямках.

Читайте також: Армія РФ штурмує переправу через Оскіл: чим це загрожує ЗСУ

«На Краматорському напрямку ворог за підтримки авіації штурмував наші позиції поблизу Часового Яру. Ситуація контрольована. На Торецькому напрямку, за підтримки авіації, наразі триває штурм позицій українських підрозділів у районі населеного пункту Торецьк», – йдеться в зведенні.

Також Генштаб зафіксував 35 російських атак на Покровському напрямку і 27 спроб прорвати оборону ЗСУ – на Курахівському від початку цієї доби.

Російські війська штурмували позиції Сил оборони біля Малої Токмачки на Оріхівському напрямку, ще чотири атаки відбулися на Придніпровському.

Читайте також: «Своїх не кидаємо». Чи стали підрозділи ТрО «своїми» для ЗСУ?

Російська армія днями почала просування на північ і на південь від Часового Яру на Донеччині. Через постійні спроби російських військ прориватися як у самому місті, так і на околицях, ситуація навколо Часового Яру дедалі загострюється, кажуть фахівці.

У ніч проти 14 жовтня проєкт DeepState повідомив про просування російської армії на північ і південь від Часового Яру Донецької області – зокрема, в районі Калинівки. Там агресор зміг перетнути канал «Сіверський Донець – Донбас», який захищав місто зі сходу. Також військові РФ просунулися трасою з Бахмута у бік південних околиць Часового Яру.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 210 тернопільських ...
Наступна новина: Как спустить воздух с ...

КОМЕНТАРІ