Користувачі отримують від своїх друзів посилання у повідомленнях зі своєю аватаркою і написом «OMG», пише ТСН.
Також юзери, які клікнули на посилання, починають «відзначати» ще 20 своїх френдів у «приватному відео».
Кожен, хто натисне на лінк або спробує відтворити неіснуюче відео, піддається зараженню. Поки що ні одна антивірусна компанія не прокоментувала, що за хробак атакував соцмережу.
З цього приводу також мовчать поки і в адміністрації Facebook. Однак головні поради від комп’ютерників – у жодному разі не відкривати ці повідомлення від друзів, а якщо все ж відкрили – негайно змінити пароль та перевірити ваш пристрій на віруси.
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: У Житомирському районі ...
Наступна новина: У Львівській області ...
«Ви виграли 100 000 грн». А тепер — платіть знову ...
Абонентское юридическое обслуживание бизнеса: что нужно знать?
Велосипеди для міста, спорту та відпочинку: як вибрати модель і де купити в Одесі
Як оформити спадщину: строки, документи, порядок дій
Осіння рутина для шкіри без зайвого